Meeting Agenda

Executive Committee



Date: November 22, 2019

Next Meeting Date: February 28, 2020

Time: 10:00 a.m. to 12:00 p.m.

Place: CT Office of Policy and Management - 450 Capitol Ave, Hartford, CT 06106

Expected Attendees: U.S. Attorney John Durham, Eleanor Michael, Marc Pelka, Peter Markle, Steve Moniz, Brent Peterkin, Chief Reyes, Chief Perez, Chief Thody, Laura Whitacre, Sherry Hallor, Dr. Ron Shack, Commissioner James Rovella, Isolina DeJesus, Charles Sherwood, Diana Bunton, Brian Foley, Melissa Olivera, John Forbes, Nichole Howe, Stacy Spell, Harold Dimbo, David Kennedy, and Laurie Owen.

10:00 a.m. – 10:05 a.m.	Call to Order -Introductions, opening remarks, and approval of minutes	5 Mins	Brent Peterkin Peter Markle Marc Pelka
10:05 a.m. – 10:10 a.m.	Remarks: USAO	5 Mins	U.S. Attorney John Durham
10:10 a.m. – 10:15 a.m.	Remarks: NNSC	5 Mins	David Kennedy Laurie Owen
10:15 a.m. – 10:45 a.m.	Budget, Expenses, Org. Structure Update	30 Mins	Open Discussion
10:45 a.m. – 11:00 a.m.	Briefing: Police Chiefs	15 Mins	Chief Reyes Chief Perez Chief Thody
11:00 a.m. – 11:10 a.m.	Briefing: Statewide Dir.	10 Mins	Brent Peterkin
11:10 a.m. – 11:25 a.m.	Briefing: Project Managers	15 Mins	Stacy Spell Harold Dimbo Brent Peterkin
11:25 a.m. – 11:40 a.m.	Research and Data Analytics	15 Mins	Dr. Ron Schack Brent Peterkin
11:40 a.m. – 11:50 a.m.	Review of Discussed Deliverables	10 Mins	Peter Markle Marc Pelka Brent Peterkin

11:50 a.m. – 12:00 p.m.

Closing Remarks + Adjournment

10 Mins

Peter Markle
Marc Pelka
Brent Peterkin