

## Meeting Agenda

## **Executive Committee**

Date: September 13, 2019

**Next Meeting Date:** November 15, 2019 - Hartford (location TBD)

**Time:** 10:00 a.m. to 12:00 p.m.

Place: US Attorney's Office 157 Church Street, Floor 25 New Haven, CT 06510

**Expected Attendees**: Eleanor Michael, Marc Pelka, Peter Markle, Steve Moniz, Brent Peterkin, Chief Reyes, Chief Perez, Chief Thody, Laura Whitacre, Sherry Hallor, Dr. Ron Shack, Commissioner James Rovella, Isolina DeJesus, Charles Sherwood, Diana Bunton, Brian Foley, Melissa Olivera, John Forbes, Nicole Howe, Stacy Spell, Harold Dimbo.

10:00 a.m 10:10 a.m.	Call to Order  • Introductions and opening remarks.	10 MINS	Peter Markle Marc Pelka
10:10 a.m 10:25 a.m.	Budget Update	15 MINS	OPM Brent Peterkin Fiscal Agents
10:25 a.m 10:35 a.m.	Briefing: Statewide Director	10 MINS	Brent Peterkin
10:35 a.m 10:55 a.m.	Briefing: Police Chiefs	20 MINS	Chief Reyes Chief Perez Chief Thody
10:55 a.m 11:15 a.m.	Briefing: Program Managers	20 MINS	Stacy Spell Harold Dimbo Brent Peterkin
11:15 a.m 11:35 a.m.	Research and Data Analytics	20 MINS	Dr. Ron Schack NNSC
11:35 a.m 11:45 a.m.	Strategic Planning	10 MINS	Brent Peterkin
11:45 a.m 11:55 a.m.	Review of Deliverables	10 MINS	Peter Markle Marc Pelka Brent Peterkin
11:55 a.m 12:00 p.m.	Closing Remarks + Adjournment	5 MINS	Peter Markle Marc Pelka