

## Cost Growth Benchmark Public Hearing Agenda

June 28, 2023

Location: Legislative Office Building, Room 1D

Agenda for the 2023 Cost Growth Benchmark Public Hearing	
1. Opening Remarks	9:00am (30 minutes)
2. Consumer and Employer Purchaser Perspectives	9:30am
<ul> <li>Chris Ulbrich, Chief Executive Officer, Ulbrich Stainless Steels &amp; Special</li> </ul>	(30 minutes)
Metals, Inc.	
• Consumer	10.00
3. Drivers of Healthcare Cost Growth in Connecticut	10:00am (45 minutes)
Bailit Health     15-minute break	10:45am
	10.45am
4. Panel #1: Drug Manufacturers  • Bristol-Myers Squibb	(35 minutes)
Bristol-Myers Squibb	(33 minutes)
Moderators: Deidre Gifford; Anna Kaltenboeck, ATI Advisory Group	
10-minute break	11:35am
5. Panel #2: Hospitals	11:45am
Hospital of Central Connecticut	(60 minutes)
Yale New Haven Hospital	
Moderators: Deidre Gifford; Frederick Isasi, Families USA	
	12·15nm
Lunch Break	12:45pm (60 minutes)
6. Panel #3: Insurers	(60 minutes) 1:45pm
6. Panel #3: Insurers    ◆ Aetna	(60 minutes)
6. Panel #3: Insurers  • Aetna • Anthem	(60 minutes) 1:45pm
6. Panel #3: Insurers    ◆ Aetna	(60 minutes) 1:45pm
6. Panel #3: Insurers  • Aetna • Anthem	(60 minutes) 1:45pm
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers</li> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> </ul>	(60 minutes) 1:45pm
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers</li> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> </ul> Moderators: Deidre Gifford; David Seltz, Massachusetts Health Policy Commission	(60 minutes) 1:45pm (70 minutes)
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers</li> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> <li>Moderators: Deidre Gifford; David Seltz, Massachusetts Health Policy Commission         10-minute break     </li> <li>7. Affordability Imperative Roundtable Discussion with Provider Organizations</li> </ul>	(60 minutes) 1:45pm (70 minutes) 2:55pm
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers</li> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> </ul> Moderators: Deidre Gifford; David Seltz, Massachusetts Health Policy Commission 10-minute break 7. Affordability Imperative Roundtable Discussion with Provider Organizations Invited Provider Orgs:	(60 minutes) 1:45pm (70 minutes) 2:55pm 3:05pm
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers         <ul> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> </ul> </li> <li>Moderators: Deidre Gifford; David Seltz, Massachusetts Health Policy Commission</li></ul>	(60 minutes) 1:45pm (70 minutes) 2:55pm 3:05pm
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers         <ul> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> </ul> </li> <li>Moderators: Deidre Gifford; David Seltz, Massachusetts Health Policy Commission</li></ul>	(60 minutes) 1:45pm (70 minutes) 2:55pm 3:05pm
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers</li> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> </ul> Moderators: Deidre Gifford; David Seltz, Massachusetts Health Policy Commission <ul> <li>10-minute break</li> </ul> 7. Affordability Imperative Roundtable Discussion with Provider Organizations Invited Provider Orgs: <ul> <li>Integrated Care Partners</li> <li>Community Health and Wellness Centers of Torrington</li> <li>SoNE</li> </ul>	(60 minutes) 1:45pm (70 minutes) 2:55pm 3:05pm
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers         <ul> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> </ul> </li> <li>Moderators: Deidre Gifford; David Seltz, Massachusetts Health Policy Commission</li></ul>	(60 minutes) 1:45pm (70 minutes) 2:55pm 3:05pm
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers</li> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> </ul> Moderators: Deidre Gifford; David Seltz, Massachusetts Health Policy Commission <ul> <li>10-minute break</li> </ul> 7. Affordability Imperative Roundtable Discussion with Provider Organizations Invited Provider Orgs: <ul> <li>Integrated Care Partners</li> <li>Community Health and Wellness Centers of Torrington</li> <li>SoNE</li> </ul>	(60 minutes) 1:45pm (70 minutes) 2:55pm 3:05pm
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers</li> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> </ul> Moderators: Deidre Gifford; David Seltz, Massachusetts Health Policy Commission <ul> <li>10-minute break</li> </ul> 7. Affordability Imperative Roundtable Discussion with Provider Organizations Invited Provider Orgs: <ul> <li>Integrated Care Partners</li> <li>Community Health and Wellness Centers of Torrington</li> <li>SoNE</li> </ul>	(60 minutes) 1:45pm (70 minutes) 2:55pm 3:05pm
<ul> <li>6. Panel #3: Insurers         <ul> <li>Aetna</li> <li>Anthem</li> <li>Cigna</li> </ul> </li> <li>Moderators: Deidre Gifford; David Seltz, Massachusetts Health Policy Commission</li></ul>	(60 minutes) 1:45pm (70 minutes) 2:55pm 3:05pm