Agenda for Today

8:30-8:45	30 min	Welcome & Introductions, Overview of Today's Agenda
8:45-9:15	30 min	Review Survey Results
9:15-10:00	45 min	Reach Consensus on Areas of Concentration and Sub-Topics
10:00-11:00	60 min	Develop Overarching Goal Statement
11:00-11:15	15 min	BREAK
11:15-12:30	75 min	Develop Objectives (one or more objective for each area of concentration)
12:30-1:00	30 min	LUNCH
1:00-3:00	120 min w/break	Develop Strategies for each objective
3:00-3:45	45 min	Determine Phase 1 or Phase 2 implementation for each objective
3:45-4:00	15 min	Next Steps & Participant Evaluation

